Projects

HCCS

  • Project:HCCS
  • Size:New 6th Form Building, New Arts Block, Refurbishment and New Library D&T
  • Location:Holmes Chapel, Cheshire East

A series of large projects were completed for HCCS including refurbishing large elements of the school which had become dilapidated due to limited funding for maintenance. The last project completed was a dining room and community centre with a feature wall facing the existing tennis court created with the use of brickwork detailing, and external viewing gallery overlooking sports facilities. The interior of the building is minimalist and contemporary with a swept roof, roof windows and contemporary modern kitchen. The doors are concertinaed to allow the dining area to be extended onto the balcony in summer months. The servery at the entrance is swept, reflecting the roof form and diverting the flow of people into the main hall.